UA-37598465-1 G-PGVLPV40JC

Despre mine

Fotograf Craiova Toni Oprea

Încep prin a spune că mă cheamă Toni Oprea și trăiesc pentru și din fotografie. Încă de mic am cochetat cu arta, crescând pe scena teatrului, locul unde s-au cunoscut părinții mei. După câteva încercări ale mele în teatrul de amatori, am descoperit ca ma atrag foarte tare imaginile și cum prindeam un aparat foto, îl exploatam la maxim.

Trecând anii, prin 2007 aflându-mă în Portugalia în acea perioada am reușit să îmi achizitionez primul DSLR și din acel moment am început să privesc mai atent totul în jurul meu ca și cadre, imagini, momente, trăiri. Îmi amintesc, că mă plimbam pe străzile vechi ale Lisabonei și nu ratam nici un moment sau loc care îmi părea că exprimă ceva.

Întorcându-mă în tară după cațiva ani am hotărât să fac și un curs foto pentru a aprofunda această artă. Cum tehnica fotografică evoluează continuu, lipsa de bani pentru achiziționarea de noi echipamente m-a facut să încerc fotografia de eveniment în încercarea de a caștiga primii mei bani din fotografie. Ușor ușor am descoperit că îmi place foarte mult să urmăresc și să imortalizez momentele și trăirile cuplurilor care fac pasul cel mare în viață și anume căsătoria.

Nu pot spune despre mine că sunt doar un fotograf de eveniment deoarece în timpul liber mă relaxez construind imagini. Alerg prin târgurile de vechituri si achiziționez diverse obiecte de la care plec cu ideea formării unei imagini.

Pe partea de relaxare a mea pot spune că îmi place stilul vintage, romantic și nu în ultimul rând fotografia nud. Corpul uman exprimă foarte multe și poate fi pus în valoare în foarte multe feluri. Îmi place foarte mult să merg la workshop-uri de fotografie unde pe lânga faptul că înveți ceva nou rămâi și cu noi prieteni care împărtășesc aceeași pasiune.

Nu știu ce aș mai putea spune despre mine, vă las să mă urmăriți voi și să ne descoperim împreună unii pe alții.

Lasa-mi un mesaj daca vrei sa colaboram – CONTACT

Ma gasiti si pe: