TON_2679aa

Se spune că o imagine spune mai mult decât o mie de cuvinte. Ele se pierd în uitare gonite de timp, aşa cum praful se şterge usor de pe un cufăr vechi. Ramâne însă comoara dinauntru, ramâne expresia chipului străpuns de emoţie, zâmbetul, senzaţia de fericire şi stralucirea din ochi.

Să păstrezi cuvintele, deschizi un jurnal. Să păstrezi imagini, deschideai ochii. Acum deschizi aparatul de fotografiat, precum un pictor ce-şi pregăteşte cu îndemânare pensulele şi culorile pentru a realiza un tablou ce durează o viaţă. Mulţi stim să scriem, însă puţini cei care cunosc arta redării emoţiilor în culori şi imagini, precum fotografia.

Cu toţii putem să desenăm un soare, dar puţini sunt cei care-i pot reda strălucirea. Mulţi pot să creioneze o lacrimă, însă cine poate sa contureze durerea ? Oricine poate să fotografieze marea, dar cine poate captura amintirile de pe malul ei pastran totul viu pentru eternitate?

Fotograful este un artist atunci când …
… poate să traducă un moment într-o fotografie, ca tu să-l păstrezi şi să găseşti aceeaşi căldură din el şi peste ani ;

… poţi doar să priveşti o imagine care să te transpună înapoi în timp, acolo unde erai împreuna cu prietenii tăi, cu persoanele dragi, cu sufletul pereche şi să-ţi dea senzaţia că abia s-a întamplat ;

… poţi să păstrezi vie o amintire, o clipă, o secvenţă din filmul vieţii tale, să o faci eternă, nemuritoare, fiindcă şi el ştie că emoţiile nu pier ;

Întocmai ca un vin care devine mai bun în timp, mai preţios şi deşi vechi păstrează efervescenţa şi aroma dulce a strugurilor, aşa şi albumul tău de fotografii, de amintiri din frumoase vremuri, va fi mai scump, mai apreciat, cu cât îti va readuce mai aproape de suflet emoţiile şi trăirile pe care ţi-a fost frică să le fi uitat.

Şi totusi, cum să poţi să învii oricând bucuriile care ţi-au conturat cărarea vietii tale ?
Pentru toate aceste întrebari, exista un singur răspuns :

Toni Oprea, fotograful tau !

 

Toni Oprea Photography on the WeddingLovely Vendor Guide

UA-37598465-1